Onze nestenplannen for 2023Klik op de foto voor meer afbeeldingen


Intense Ike and Icy Imany are looking for a good home by Aussie-Fans

Intense Ike und Icy Imany suchen ein gutes Zuhause bei Aussie-Fans

Intense Ike en Icy Imany zoeken een goed thuis bij Aussie-Fans

Juli 2023


Haladin v.d. Grauen Anfurten

Weda v. d. Grauen Anfurten


winter 2023


Debyat Nebes American Pie

Bad Boy v. d. Grauen Anfurten
Wie het ook gezegt heeft, geluk kun je niet kopen, vergat puppies

 In ons altijd sneller veranderende wereld hebben wij uitgebalanceerde, makkelijk te trainende gezinshonden nodig met een groot aanpassingsvermogen.

Als je nu droomd van een hond, die met succes aan wetstrijden deelneemt of van een trouwe companion met "STARLOOK"  zouden wij het op prijs stellen, dat je met ons kontakt opneemt voor een persoonlijke kennismaking.Op basis van de enorme toename van verzoeken om puppy's sinds Corona, zou ik erop willen wijzen dat alleen mensen hoeven te bellen of te mailen die weten dat :
1.) een rashond bij aankoop gemiddelt € 1500, - kost en duizenden euro's over zijn hele leven;
2.) de pups worden pas afgegeven vanaf 12 weken, buitenland vanaf 15 weken;
3.) we hebben niets "op voorraad" dat direct kan worden opgehaald;
4.) geen hond zal worden overgedragen of zelfs verzonden zonder voorafgaand bezoek;
5.) er is een wachtlijst en daarom moet je daarmee rekening houden dat je misschien een half jaar of langer op een puppy moet wachten;
6.) er worden geen puppy's gegeven aan huishoudens waar ze langer dan een uur zonder toezicht zijn (of oudere honden regelmatig meer een maximum van 4 uur alleen);

                + 31 - 315 - 654859                                                          i.e.coppee@hetnet.nl  • Onze pups groeien op in ons huis, in mij trimsalon en op onze  grote speelweide. Daar leeren zij alle geluiden van het dagelijkse leven, onze andere honden, vreemde honden, kinderen en vreemde personen, vervoer met de auto, aan de riem loopen, zindelijkheidstraining en vachtverzorging kennen.
  • Onze pups gaan naar de eerste inenting mee naar de stad, naar de puppiekursus, naar de manege, naar de dierentuin, aan het water, naar kleuterschool, naar de markt, met de bus en de caravan en mee naar shows.
  • Onze pups worden in gelegenheid gestelt, 12 weeken lang in ons roedel sociaal gedrag tegenover soortgenoten van verschillende rassen, leeftijden en geslacht te oevenen, en kunnen in het voor puppies passende spelen leeren, met hun krachten voorzichtig om te gaan. Mijne volwassen honden zijn meester in het opvoeden van hun puppies en geen hondenschool kan daar tegen op.
  • Onze pups krijgen BARF.
  • Onze pups gaan pas naar uitgebreide en persoonlijke gesprekken naar een verantwoordelijke nieuwe eigenaar.
  • Onze pups krijgen een puppieboek, eeen bench met deken( waar zij al aan gewend zijn ), hun favorite speelgoed, een halsband met riemen en voer voor de eerste tijd me